Ръководител на германско летище е в неизвестност от седмици. Съпругата

...
 Ръководител на германско летище е в неизвестност от седмици. Съпругата
Коментари Харесай

Топ мениджър на летище изчезна мистериозно

 

Ръководител на немско летище е в неопределеност от седмици. Съпругата на Андреас Шафхирт го е оповестила за липсващ. Германските медии разказват случая като тайнствен.

Говорителят на летище Mitteldeutsche Flughafen в Лайпциг разяснява, че отсъствието на Андреас Шафхирт се дъжи на заболяване. Шефът на аерогарата обаче показва друго.

„ Вчера научихме от полицията, че госпожа Шафхирт е съобщила за изгубването на брачна половинка си. След това престъпната полиция почнала следствие, което ние като работодатели поддържаме “, показва Гьоц Амелман, представен от „ Билд “.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

Според изданието 62-годишният Андреас Шафхирт е разгласен за липсващ в Берлин през април. Говорител на берлинската полиция Беате Остертаг показва, че към момента не е почнало обществено търсене на Шафхерт. Не са известни повече детайлности за изгубването на мениджъра.

През 1947 година там е била ситуирана американска военновъздушна база

„ Не предоставяме информация за вътрешно търсене на изчезнали хора “, декларират органите на реда.

Шафхирт работи в Mitteldeutsche Flughafen AG като основен шеф по преструктурирането едвам от 1 февруари тази година. Определян е като топ управител. Той трябвало да преструктурира компанията, която ръководи летищата в Дрезден и Лайпциг.

Снимка: Mitteldeutschen Flughafen AG

Извършва се следствие на аргументите за случая

Според Merkur.de летище Mitteldeutsche Flughafen има финансови проблеми. До средата на 2025 година чиновниците му би трябвало да получат спомагателни месечни хонорари и компенсации до 2800 евро поради инфлацията.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР